NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Onderhoudsplan

Wilt u dat uw bedrijfspand of woning er te allen tijden mooi bij staat ? Dan is een meerjarig onderhoudsplan van NVW Schilderwerken een uitstekende oplossing. Wij stellen dan samen met u een plan op waardoor het schilderwerk van uw woning in een uitstekende staat blijft, ook op lange termijn. Voor alle mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Houtrot reparatie

Zijn uw kozijnen aangetast door houtrot? NVW Schilderwerken kunt u daarbij helpen. Houtrot kan een groot probleem vormen in kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Het ontstaat wanneer het vocht een opening heeft gevonden in het schilderwerk, hierdoor kan het vocht in het hout trekken. Hierdoor ontstaan er schimmels in het hout die het hout aantasten en daarmee rot veroorzaken. Wanneer u last hebt van houtrot is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren om hoge kosten te voorkomen.

Behangwerk

Het vakmanschap van NVW Schilderwerken bestaat niet alleen uit schilderwerk, maar ook uit diverse soorten wandbekledingen aanbrengen. Behangen lijkt een eenvoudige klus, maar is nauwkeurig werk wat veel tijd en geduld vergt. Zo dient het behang perfect op maat gesneden te zijn, de naden moeten mooi op elkaar aansluiten en er mogen geen luchtbellen onder het behang ontstaan. Bij NVW Schilderwerken kunnen we het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen. Ook vindt u bij ons een ruime selectie met behangsoorten, van glasvlies tot aan fotobehang.

Glasservice

Wilt u een nieuw raam of heeft u een gebroken ruit? Ook dan kunt u terecht bij NVW Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten beglazingswerk, maar ook in het snel en vakkundig herstellen van glasschades. Kortom, voor een nieuwe ruit bent u bij ons aan het juiste adres!