NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Schilderwerken

Binnen schilderwerk

Nieuwbouw

Restauratie

Buiten schilderwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw buitenschilderwerk? Dan bent u bij NVW Schilderwerken aan het juiste adres. Buitenschilderwerk omvat al het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand, zoals het verven van kozijnen, deuren, gevels en schuttingen. Goed schilderwerk beschermt uw woning of bedrijfspand tegen aantasting door vocht, temperatuurverschillen en weersinvloeden. Ook helpt het om scheuren en houtrot voorkomen. Tevens wilt het oog ook wat, de buitenkant van uw woning of bedrijfspand is namelijk het eerste wat men ziet. Een goed onderhouden buitengevel geeft dan ook een meerwaarde aan uw woning.

Wanneer is het nodig om uw huis te laten schilderen?

Over het algemeen is het hout van uw woning om de 5 jaar aan een nieuwe verflaag toe. De levensduur van de verf verschilt natuurlijk per woning en per situatie. Zo zal schilderwerk op het zuidelijke of westelijke gedeelte van uw woning veelal eerder aan onderhoud toe zijn door de invloed van zon en regen.

Uw buitenschilderwerk is toe aan vervanging als:

  • De verf blaasjes en scheurtjes vertoont
  • Het hout er rot uitziet (pas op voor houtrot)
  • Het schilderwerk is verkleurd

Wanneer u een van bovenstaande problemen heeft geconstateerd is het verstandig om uw huis zo snel mogelijk te laten schilderen. Hierdoor is er minder onderhoudswerk nodig wat hogere kosten voorkomt.

NVW Schilderwerken

Bij NVW Schilderwerken zijn wij u graag van dienst voor al uw buitenschilderwerkzaamheden. Voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie zijn wij uw ideale partner. Wij werken nauwkeurig met materialen van de hoogste kwaliteit, hierdoor zorgen we voor een resultaat waar u lang van kunt genieten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor buitenschilderwerken of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.