NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Binnen schilderwerk

Buiten schilderwerk

Nieuwbouw

Restauratie

Schilderwerk

Bent u toe aan een nieuw kleurenschema in uw woonkamer? Of kan de voordeur wel een likje verf gebruiken? Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk in de omgeving van Zwolle bent u bij NVW Schilderwerken aan het juiste adres. Wij u graag van dienst voor al uw schilderwerkzaamheden. Wij werken nauwkeurig met materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor u zo lang mogelijk van het schilderwerk kunt genieten.

Voordelen van nieuw schilderwerk

Het opnieuw laten schilderen van zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of bedrijfspand heeft een aantal voordelen. Goed buitenschilderwerk beschermt het pand bijvoorbeeld tegen vocht, weersinvloeden en temperatuurverschillen die beschadigingen en bijvoorbeeld houtrot kunnen veroorzaken. De verflaag biedt als het ware een soort beschermlaagje tegen deze invloeden. Ook nieuw binnenschilderwerk heeft een beschermende functie: goed schilderwerk helpt met het bestrijden van slijtage en het intrekken van vocht en schimmels.

Schilderwerk zorgt niet alleen voor dat extra beetje bescherming van uw woning of bedrijfspand. Het opnieuw laten schilderen en het goed onderhouden van uw schilderwerk zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand er spik en span uit blijft zien. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij bijvoorbeeld klanten of visite. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een stijging van de waarde van het pand.

Service en passie

Wij van NVW Schilderwerken hebben een passie voor schilderwerk en het opleveren van projecten die écht bij de wensen van de klant passen. Zo staan kwaliteit en klantgerichtheid bij ons op nummer één. Voordat wij beginnen met de werkzaamheden gaan wij met u rond de tafel om een plan van aanpak te bespreken dat bij u en uw wensen past. Zo bent u verzekerd van een fijne samenwerking en een eindresultaat waarvan u nog jaren kan genieten!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor schilderwerken of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.