NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Schilderwerken

Binnen schilderwerk

Buiten schilderwerk

Nieuwbouw

Restauratie & renovatie

NVW Schilderwerken is gespecialiseerd in restauratie en renovatie van schilderwerken. Voor onze werknemers beginnen met de uitvoering van hun restauratie- of renovatiewerkzaamheden, wordt er eerst een deskundige analyse gemaakt. Dit is essentieel voor een geslaagd project. Zowel restauratie als renovatie zijn ingrijpende verbouwingen, dit omdat er gebruik wordt gemaakt van speciale technieken en materialen.

Het verschil

Restauratie is het herstellen van/ terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. Dit komt vaak voor bij oude huizen of monumentale panden. Het uitgangspunt van een restauratie is dat de oorspronkelijke situatie hersteld wordt. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van een authentiek plafond in uw woonkamer of het exact namaken van een oude houten trap. Ook voor restauratie onderhoud kunt u bij ons terecht. Restauratie onderhoud is het kopiƫren of (gedeeltelijke) vervangen van onderdelen van het oude element.

Wilt u uw pand niet in de oude staat herstellen, maar een nieuwe frisse look geven? Dan kunt u kiezen voor een renovatie. Bij een renovatie worden bestaande onderdelen vervangen en worden er ook nieuwe toevoegingen gedaan aan bepaalde elementen of gehele ruimtes. Een goed uitgevoerde renovaties kan een complete verandering van een object mogelijk maken. De term renovatie schilderwerk wordt ook gebruikt voor geheel moderniseren van bestaande panden.

Service

Onze vakmensen hebben oog voor detail, wanneer ze een kleine beschadiging zien pakken ze deze gelijk aan om eventuele grotere schade in de toekomst te voorkomen. Iedere klus en ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging. NVW Schilderwerken staat dan ook garant voor het leveren van goede service en kwaliteit.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor vakkundig advies.