NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Behangwerk

Het vakmanschap van NVW Schilderwerken bestaat niet alleen uit schilderwerk, maar ook uit diverse soorten wandbekledingen aanbrengen. Behangen lijkt een eenvoudige klus, maar is nauwkeurig werk wat veel tijd en geduld vergt. Zo dient het behang perfect op maat gesneden te zijn, de naden moeten mooi op elkaar aansluiten en er mogen geen luchtbellen onder het behang ontstaan. Bij NVW Schilderwerken kunnen we het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen. Ook vindt u bij ons een ruime selectie met behangsoorten, van glasvlies tot aan fotobehang.

Uw specialist in behangen

Behangen is vaak een grote en tijdrovende klus, het uitbesteden hiervan kan veel tijd schelen. Bovendien heeft elk behang zijn eigen kenmerken en daarom is het verstandig om uw behangwerk door vakmannen uit te laten voeren. Ook kunnen wij u voorzien van passend kleuradvies voor een optimale sfeer van uw woning of bedrijf. Onze vakmannen werken altijd uiterst nauwkeurig en nemen de tijd voor een strak eindresultaat. NVW Schilderwerken werkt met hoogwaardige producten en materialen. Dit zorgt ervoor dat wij snel en vakkundig aan de slag kunnen en u in een mum van tijd van uw nieuw behangen wanden kunt genieten.

Service

Heeft u vragen over welk behang mooi bij uw interieur staat? Wij zijn er voor u om te adviseren welk type behang het beste bij uw huis past. Door de werkzaamheden in goed overleg met u te plannen proberen wij u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Heeft u interesse? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.