NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Schilderwerken

Buiten schilderwerk

Nieuwbouw

Restauratie

Binnen schilderwerk

Is uw huiskamer toe aan een frisse look? Of ziet u verkleuringen op het schilderwerk? Wat de reden ook is, de schilders van NVW Schilderwerken staan altijd voor u klaar. Wij leveren kwaliteit, service en garantie.

Een mooi interieur

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen de binnenmuren, plafonds, kozijnen of binnendeuren in uw woning. Door middel van een goede voorbereiding en nauwkeurige uitvoering leveren onze schilders een prachtig eindresultaat. Ook adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste kleur. Door middel van kleurwaaiers en displays met kleurencombinaties zoeken we samen met u de juiste kleur uit.

Buiten het feit dat binnenschilderwerk zorgt voor een mooi en sfeervol huis, heeft het ook een beschermende functie. Zo beschermt u met goed schilderwerk bijvoorbeeld het houtwerk van uw plinten tegen slijtage. Ook beschermt schilderwerk materiaal tegen het intrekken van damp, hierdoor ontstaat er in vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer, geen schimmel.

Service

Passie voor schilderwerk en vakwerk is waar onze werknemers over beschikken. Zowel bij nieuwbouw, onderhoud als renovatie bieden wij een passende aanpak voor een optimaal resultaat. Wij bieden de beste kwaliteit en de scherpste prijs in Zwolle en omstreken.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor binnenschilderwerk of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.