NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Schilderwerken

Buiten schilderwerk

Binnen schilderwerk

Restauratie

Nieuwbouw

NVW Schilderwerken staat ook voor u klaar tijdens het bouwproces van een huis of bedrijfspand. Wij denken mee gedurende het bouwproces en zorgen voor een passend verfadvies. Hiermee voorkomt u onnodige dure onderhoudskosten in de toekomst. Door uitsluitend te schilderen met de beste verf en afwerkingsmaterialen zorgen wij voor het beste eindresultaat. Hierdoor bent u voor nu en in de toekomst verzekerd van een uitstekend stukje vakwerk met optimale bescherming.

Deskundig advies

Gedurende het bouwproces denken wij met u mee en geven u deskundig advies. Zo kijken wij bijvoorbeeld welke grondverf het beste geschikt en in welke dikte het beste geverfd kan worden. Hierbij houden we rekening met de gebruikte bouwmaterialen, de vochtigheidsgraad en de ventilatie in het nieuwbouwpand. Naast onze verfadviezen voorzien wij u ook van kleuradviezen, samen met u kijken we welke kleuren het beste bij uw wensen passen.

U kunt bij NVW Schilderwerken terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Ook verzorgen wij de afwerking van wanden, vloeren en ramen.

Waarom NVW Schilderwerken?

Bij een nieuwbouwproject is het belangrijk om een goede planning te hebben en gestructureerd te werk te gaan. NVW Schilderwerken zorgt voor een goede communicatie met de bouwpartners zodat het proces vloeiend verloopt.

Bent u benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw schilderwerk kunnen betekenen!