NVW schilderwerken verzorgt onder andere:
SchilderwerkHoutrot reparatieGlasservice Behangwerk

Broekbos 5

1241 VA Kortenhoef

06-53544774
info@nvwschilderwerken.nl

Onderhoudsplan

Wilt u dat uw bedrijfspand of woning er te allen tijden mooi bij staat ? Dan is een meerjarig onderhoudsplan van NVW Schilderwerken een uitstekende oplossing. Wij stellen dan samen met u een plan op waardoor het schilderwerk van uw woning in een uitstekende staat blijft, ook op lange termijn. Voor alle mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van een onderhoudsplan

Als u voor een meerjarig onderhoudsplan kiest, zorgt u niet alleen dat het houtwerk in goede staat blijft. Er zijn meer voordelen aan een onderhoudsplan. Zo wordt de levensduur van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verlengt. Ook verhoogt u hiermee de waarde van uw huis en zal toekomstige verkoop een stuk sneller gaan. Door een onderhoudsplan te hebben voor uw woning, kunt u zorgeloos blijven wonen en/of werken in het pand. U heeft zekerheid van uw pand. U zal niet snel voor verassingen, en kosten, komen te staan.

NVW Schilderwerken uw pand laten onderhouden

NVW Schilderwerken kan u zekerheid bieden voor een goed onderhouden woning of bedrijfspand. Als u het onderhoud door onze vakkundige medewerkers uit te laten voeren, kunt u zorgeloos door het leven gaan. Wij zorgen dat alles op en top geregeld wordt.

Voordat wij een onderhoudsplan zullen maken, zullen wij een afspraak maken. Dan komen wij langs op locatie. Na de locatie nauwkeurig bekeken te hebben, bespreken wij de mogelijkheden met u. Als u het plan heeft bevestigd, heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt er dan vanuit gaan dat alles volgens het plan uitgevoerd zal worden.

Voor meer informatie of alle mogelijkheden, kunt u contact met een van onze medewerkers opnemen.